Hotel in Roma este articolul dedicat unuia dintre cele mai bune hoteluri de 3 stele lângă gara Roma Termini (calitate / preț)

Hotel in Roma – hotel 3 stelle zona Roma termini

Intrarea hotelului

Cum ajungeți la hotel:

Hotelul Caracciolo, este un Hotel in Roma situat apropiere de gara Roma Termini, este o locație centrală și reprezintă o cazare confortabilă pentru toți clienții care doresc să călătorească centrul Romei pe jos sau cu transportul în comun.

În apropiere este posibil să vizitați monumente și biserici de o inestimabilă frumusețe și valoare istorică, cum ar fi Colosseumul, Basilica San Giovanni din Laterano, Biserica Santa Maria Maggiore, Piazza della Repubblica, Fori Imperiali și Piazza Venezia.

Hotelul Caracciolo este un Hotel in Roma, ușor accesibil atât cu trenul, deoarece este situat la câțiva pași de Gara Termini, de asemenea foarte bine conectat cu Gara Tiburtina și cu avionul de la Aeroportul Fiumicino Roma și de la Aeroportul Roma Ciampino șau eventual cu mașina.

Hotel in Roma zona Termini – camere și servicii

Camera tripla

Mobilată cu un stil unic și original, camera triplă este dotată cu toate serviciile. Dotat cu toate facilitățile moderne, precum și o baie elegantă și confortabilă, cu o fereastră luminoasa.

Facilități camere: Frigider, Seif, Minibar, Aer condiționat, TV cu ecran plat.

Suprafata camerei: 16 m²

Tip pat: 3 paturi separate sau 1 pat single și 1 pat dublu.

Hotelul Caracciolo este un Hotel in Roma care oferă clienților săi camere frumos mobilate în stil Arte Povera, mari, confortabile și dotate cu toate facilitățile moderne.

Împărțite în diferite tipuri, pot găzdui între 1 și 4 persoane.
Hotelul are două camere duble mari și confortabile pentru persoanele cu dizabilități, concepute pentru a facilita circulația persoanelor cu dizabilități motorii.

Serviciile disponibile:

  • Baie proprie cu duș
  • Ferestre mari și luminoase izolate fonic
  • Aer condiționat reglabil
  • Seif electronic
  • Telefon
  • Televizor cu plasmă și mini-bar

Hotel in Roma zona Termini – Baie

Baia

Băile, mobilate într-un stil modern, sunt finisate cu gust și eleganță, au un duș confortabil și o linie modernă de curtoazie pentru îngrijirea corpului.

 

Hotel in Roma zona Termini  – sala de mic dejun

Sala de mic dejun

Mic dejun gratuit:
Hotelul Caracciolo – Hotel in Roma are plăcerea de a oferi oaspeților săi, în sala dedicată, un bogat mic dejun tip bufet, cu mâncare dulce și savuroasă pentru a răspunde obiceiurilor clienților internaționali, însoțit de sucuri de fructe, cafea și cappuccino.

Orarul este programat între orele 07.00 și 09.30 pe durata șederii.

Pentru a obține cel mai bun preț, contactați direct hotelul apelând la următorul număr =>  003964462983

Sau trimiteți un e-mail la următoarea adresă=>[email protected]

Vă mulțumim pentru că ați citit articolul Hotel in Roma Termini și vă sugerez să citiți și alte articole:

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
Dumitru Novac

About Dumitru Novac

Nato in un martedì d'aprile del 1972, quarto figlio di una coppia di contadini, sono cresciuto in un paesino sperduto sotto le ombre di una montagna vulcanica. Ho avuto un'infanzia piena di attenzioni e amore, segnata dalla povertà, comunque felice, seguita di un'adolescenza fatta di sogni e incertezze. Appena maggiorenne è iniziato il viaggio: "Viaggio in prima classe", il titolo del mio libro.