Casa de vacanta in Roma

Casa de vacanta in Roma este un articul care vorbește despre unul dintre cele mai confortabile și accesibile apartamente (calitate preț), chiar în centrul orașului, la numai doi pasi de la Piazza di Spagna si Fantana de Trevi.

Casa de vacanta in Roma – imagine de la dormitor

Casa de vacanta in Roma

Dormitorul

Casa de vacanta in Roma – Declarația administratorilor structurii

Bună, suntem Stefano și Valerio – doi prieteni care, după zeci de ani de experiență în cele mai bune hoteluri de 5 stele din Roma, au decis să transfere toate calitățile dobândite în apartamentul nostru mic din Roma.
Mai mult, dorința noastră este ca oaspeții noștri să se simtă ca acasă în timpul vacanței

Casă de vacanță in Roma – Imagine a băii

Imaginea baii

 

Casa de vacanta in Roma – Descrierea structurii

Apartamentul este situat în in centrul Romei, la câțiva pași de principalele atracții, cum ar fi Colosseumul, Forumul Roman și Piazza di Spagna.
Zona comercială, restaurantele și cafenelele se află la distanță de mers pe jos.
Structura este echipată cu un lift, iar apartamentul este la primul etaj, așa că este foarte confortabil chiar daca aveti multe bagaje.
Rămâneți în inima orașului într-un apartament elegant, cu tavane din lemn din secolul al XVIII-lea, dale sofisticate și un pat cu patru poster.
“Acest apartament cu tavane din lemn situat într-o clădire din secolul al XVIII-lea vă va permite să gustați adevăratul farmec al Romei.”

 

Casa de vacanta in Roma – Imaginea apartamentului

Imaginea apartamentului

Pentru mai multe informații despre structură, vizitați site-ul web Airbnb la următorul link: Elegant Apartament aproape de Piazza di Spagna și Fântâna de Trevi
Pentru informații și rezervări nu ezitați să ne contactați printr-un mesaj WhatsApp la numărul următor: 0039/3333557750 sau scrieți-ne un e-mail la următoarea adresă: [email protected], vom fi bucuroși să vă avem ca oaspeți.
Așadar, nu ezitați să ne contactați, vom fi foarte fericiți să vă ajutăm și să vă transformam vacanta intro experiența minunată!
Aici se încheie articolul Casa de vacanță in Roma, dar puteți vizita și alte articole despre Roma:

Va multumesc pentru ca ati citit “Casa de vacanta in Roma”!

Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 5]
Dumitru Novac

About Dumitru Novac

Nato in un martedì d'aprile del 1972, quarto figlio di una coppia di contadini, sono cresciuto in un paesino sperduto sotto le ombre di una montagna vulcanica. Ho avuto un'infanzia piena di attenzioni e amore, segnata dalla povertà, comunque felice, seguita di un'adolescenza fatta di sogni e incertezze. Appena maggiorenne è iniziato il viaggio: "Viaggio in prima classe", il titolo del mio libro.

Leave a Reply

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.